Cathedral Plaza va fi demolata ?

Cathedral PlazaCathedral Plaza are toate sansele sa fie demolata cel putin asa a hotarat instanta din Targoviste printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Punerea in executare a hotarari judecatoresti trebuie facuta de Primaria Generala a Municipiului Bucuresti. Dezvoltatorul proiectului imobiliar a incercat inclusiv sa dea statul roman in judecata la CEDO dar cererea i-a fost respina.
Millenium Building dezvoltatorul Cathedral Plaza este din cate stiu eu cel care a proiectat si construit Millennium Business Center cladirea lipita de Biserica Armeneasca, cladire ce a luat foc in iulie 2009 si de atunci pana in prezent sta goala, propietarul cladirii judecandu-se cu firma de asigurari care refuza sa plateasca plata dezpagubirilor.

Oare sa fie vorba de un blestem aici ? Millennium Business Center a luat foc si zace de 4 ani “goala”. (bine Millenium Building a vandut Millenium Building Plaza, deci practic nu era la ei in propietate cand a luat foc) iar acum Cathedral Plaza are toate sansele sa fie demolata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.