Printare rapoarte Multifunctionale (Serie+CRUM+Versiune firmware)

Pentru a putea genera softul de resoftare avem nevoie de mai multe informatii de la imprimanta dvs. Daca aveti o multifunctionala cu Fax (cu tastatura numerica) gasiti mai jos procedura de printare a rapoartelor (pentru imprimantele sau multifunctionale simple procedura de printare este aici.)

Lista imprimantelor si multifunctionalelor ce pot fi resoftate o gasiti aici.

Infomatiile necesare;
1. Modelul exact al multifunctionalei (SCX-3405F, SCX-3405FW, SCX-4623F, SCX-4623FN, SCX-4655F, SCX-4655FN). Aceasta informatie apare pe eticheta din spatele imprimantei dar si pe raportul “Configuration”
SCX-4623F

2. Seria imprimantei – Seria apare de asemenea pe eticheta din spatele imprimantei dar si pe rapoartele “Configuration” & “Supplies Raport”.

3. Seria CRUM – apare pe raportul¬† “Supplies Information”.
Pentru imprimare procedati astfel: Menu – System Setup – Ok – Raport – Configuration – Ok – Print (navigati cu tastele stanga – dreapta pana ajungeti la meniurile de mai sus)
supplies_information

4. Versiunea de firmware – apare pe raportul “Configuration”.
Pentru imprimare procedati astfel: Menu – System Setup – Ok – Raport – Supplies Info – Ok – Print (navigati cu tastele stanga – dreapta pana ajungeti la meniurile de mai sus)
CLX-3305W

Nota: Daca, cartusul este consumat si aparatul nu va permite printarea rapoartelor intrati in emniul imprimantei “Maintance”si opriti mesajele de alerta.
Menu – System Setup – Ok – Maintance – Ok – Toner Low Alert – Off – Ok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.