Resetare Samsung SL-M2875ND SL-M2875FW SL-M2875FD SL-M2875FW SL-M2875FN SL-M2875F

Reset SL-M2875NDNoua gama de imprimante si multifunctionale de la Samsung accepta reumplere doar in doua conditii (valabil pentru modele din titlu);
1. inlocuirea chipului la fiecare reumplerepretul chipului este disponibil aici, un lucru important de precizat este faptul ca toate modelele de mai sus au pe langa cartus si unitate de imagine, (DRUM) unitate ce la randul ei contine chip.

2. resoftarea permanenta a imprimantei – resoftara se face o singura data si este permanenta fiind valabila atat pentru cartus cat si pentru unitatea de imagine (se poate folosi unitatea de imagine pana la uzura sa fizica)

DESPRE RESOFTARE – Resoftarea pentru aceste modele se poate face pe loc la sediul nostru sau oriunde in tara prin trimiterea softului de resetare pe adresa dvs de email.
Inainte de a va confirma posibiltatea resoftarii si costurile (costul resoftarii poste sa fie usor mai mare pentru versiunile mai recente de firmware) trebuie sa printati si sa neĀ  trimiteti cele 2 rapoarte ale imprimantei.

CLICK AICI PENTRU INFORMATII SUPLIMENTARE SI PRETUL RESOFTARII.

2 comments on “Resetare Samsung SL-M2875ND SL-M2875FW SL-M2875FD SL-M2875FW SL-M2875FN SL-M2875F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.