Reumplere cartus HP OfficeJet Pro 2710e – Kit refill HP 2710e

Imprimanta HP OfficeJet Pro 2710e este una dintre cele mai bune opțiuni pentru afaceri mici sau utilizare personală atunci cand nu aveti de printat mai mult de 400 – 500 de pagini lunar. Multifunctionalul HP OfficeJet Pro 2710e este echipat cu funcții de imprimare, scanare, copiere și fax toate inglobate intr-un singur aparat.

Tot ce ai nevoie pentru imprimanta ta HP OfficeJet Pro 2710e indiferent ca vorbim despre cartuse, cerneala refill, kit refill sau solutie de curatare cap de printare gasesti aici.

Imprimanta oferă o calitate de imprimare excepțională, cu rezoluție de până la 4800 x 1200 dpi pentru documente și fotografii. De asemenea, poate imprima până la 22 de pagini pe minut în alb-negru și 18 pagini pe minut în culoare.

Scanarea este, de asemenea, foarte ușoară cu acest model, datorită ADF-ului (alimentator automat de documente) și posibilității de scanare directă către e-mail sau cloud. Copierea este, de asemenea, rapidă și eficientă, cu viteze de până la 22 de pagini pe minut în alb-negru și 18 pagini pe minut în culoare.

Imprimanta este, de asemenea, dotată cu funcții de economisire a energiei, cum ar fi modul de economisire a energiei automată și opțiunea de oprire automată după o perioadă de inactivitate.

În plus, Imprimanta HP OfficeJet Pro 2710e are o interfață prietenoasă și ușor de utilizat, cu un ecran tactil color de 2,65 inci.

Imprimanta HP OfficeJet Pro 2710e este un dispozitiv multifuncțional excelent, cu caracteristici de înaltă calitate și performanță, care oferă o gamă largă de funcții pentru afaceri sau utilizare personală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.