Review Imprimanta Brother HL-1222WE


Brother a lansat noile imprimante destinate utilizatorilor casnici sau afacerilor mici. Din aceasta categorile face parte si imprimanta Laser Brother HL-1222WE.
Este o imprimanta micuta perfect adaptabila pentru spatiile mici, se poate instala extrem de usor pe orice sistem de operare in plus pe langa conexiunea clasica prin USB imprimanta beneficiaza si de conexiune Wireless ceea ce inseamna un cablu mai putin.

Imprimanta Brother HL1222WE este disponibila in acest moment doar intr-o singura culoare (culoarea carcasei) si anume negru.
Imprimanta poate tiparii pe hartie cu o densitate de la 65g pana la 105g – capacitatea memoriei este de 32MB iar viteza de printare ajunge la 20 de pagini pe minut.

Consumabile:
Imprimanta Brother HL-1222WE are doua componente (2 consumabile) pentru printarea colilor de hartie:

Unitatea de cilindru cu codul DR-1090 (Image DRUM) – capacitatea de printare este de 10.000 de pagini la o acoperire standard de 5%.
ATENTIE: Aceasta nu trebuie confundata cu cartusul imprimantei, unitatea de imagine este cea care preia tonerul din cartus si il imprima pe hartie.

Cartus Brother TN-1090 – acesta este practic rezervorul, cel care contine tonerul ce urmeaza a fi folosit la printarea hartiei. Capacitatea cartusului este de 1500 de pagini la o acoperire standard de 5%.

Marele avantaj al acestei imprimante este faptul ca puteti incarca tonerul fara batai de cap, cartusul se incarca foarte usor chiar de catre persoane fara nici un fel de experienta in domeniu. Cartusul nu are chip, are doar un sistem de resetare care trebuie repozitionat la fiecare reumplere. (ssitemul de resetare se poate folosi la nesfarsit).

Cartusl original are un pret foarte bun, iar tonerul refill, cartusele compatibile, cilindru sunt deasemenea la preturi foarte bune.

Garantia pentru persoane fizice in acest moment este de 3 ani – poti verifica pretul si garantia aici.

Imprimanta Brother HL-1222WE este o alegere ideala penru cei care printeaza pana in 1000 de pagini lunar, daca specificatile imprimantei sunt potrivite pentru tine Brother HL-1222WE este exact ce iti trebuie.

Mai jos aveti o lista cu preturile pentru consumabilele imprimantei Brother HL-1222WE:
– Reumplere cartus Brother TN-1090 (TN1090)
– Toner refill pentru reumplere cartus Brother TN1090 (suficient pentru 2 reumpleri)
– Cilindru Brother DR1090

Tutorial reumplere cartus Brother HL-1222WE (TN1090)


Cum se resetaza cartusul Brother HL-1222WE (TN1090)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.