Samsung Galaxy Ace probleme cu bateria

Samsung-Galaxy-AceAcum fix 7 luni mi-am cumparat un telefon Samsung Galaxy Ace GT-S5830i si de vre-o saptamana imi face figuri :), mai exact are urmatoarea problema; desi scos din priza (de la incarcat) el imi arata tot timpul ca se incarca si nu pot scapa nicidecum de aceasta “ëroare”, am incercat diverse de la hard reset, update de firmware pana la scos bateria si tinut asa cateva ore bune dar degeaba. Problema este ca atunci cand in cele din urma bateria se consuma se inchide brusc fara nici un fel de avertsiment.
Am cautat pe diverse forumuri utilizatori cu aceiasi problema ca a mea dar din pacate sau din fericire (pentru ei) nu am gasit. Asa dar saptamana viitoare merg cu el la garantie pentru rezolvarea problemei. Va voi tine la curent cu cele intamplate.

L.E Am fost cu telefonul la garantie si dupa 4 zile a fost reparat, se pare ca a fost defect conectorul si de aici eroare de mai sus.

3 comments on “Samsung Galaxy Ace probleme cu bateria

  1. Am aceeasi problema la un galaxy ace plus iar io nu mai am garantie… Incerc cu un alt soft dar io stiu….

    • Nu cred ca va merge, trebuie inlocuita mufa mama unde se baga incarcatorul. Poti aplea la service’ ul emag contracost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.